1. Večeras započimamo proslavu blagdana sv. Petra, nebeskog zaštitnika naše župne zajednice. Neka nam ovi dani budu na duhovnu korist, kako bi rasli u vjeri i međusobnom zajedništvu.
  2. Svi znamo da se nalazimo u Jubilarnoj godini Božanskog milosrđa. Napominjemo da je prema odredbi pape Franje, moguće dobiti jubilarni oprost u župnim crkvama na dan proslave zaštitnika župe. Ovaj oprost se može namjeniti za žive i mrtve. A da bi se dobilo potpuni oprost potrebno je zadovoljiti sljedeće uvjete: treba se ispovijediti, te sudjelovati u euharistijskom slavlju ispovijedajući Vjerovanje i moleći za Papu.
  3. Prigoda za sv. ispovijed biti ću u utorak od 18.00 sati.
  4. Sve vas, poštovani župljani, još jednom potičemo da se uključite u pripravu zajedničkog bratskog druženja koje ćemo, na blagdan sv. Petra, poslije sv. mise u 19.00 sati upriličiti u prostoru oko crkve. Tijekom srijede možete donijeti piće i kolače i ostaviti ih u dvorani nasuprot crkve.
  5. VAŽNA NAPOMENA: Od sljedeće nedjelje (3. srpnja) prelazimo na ljetni raspored nedjeljnih sv. misa. Sv. mise će biti u 08.30, 10.00 i 19.00 sati!
  6. Roditelji, vodite računa da vam djeca sudjeluju u nedjeljnim misnim slavljima. Najbolju brigu pokazati ćete im vlastitim primjerom.
  7. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.