1. U petak (1. IX.) je prvi petak u mjesecu, mogućnost za Sv. ispovijed biti će pola sata prije Sv. mise.
  2. U subotu (2. IX.) je prva subota u mjesecu. Dan je to kad osobito želimo moliti za dar novih duhovnih zvanja u našoj Biskupiji.
  3. Naša župa u suradnji s Maticom umirovljenika Dubrovnik, od 9. do 14. listopada 2017. organizira hodočašće u Mariazell, svetište Blažene Djevice Marije, te posjet Gradišćanskim Hrvatima. Sve zainteresirane pozivamo da se do 20. kolovoza 2017. prijave u župni ured. Cijena ovog hodočašća bila bi: 2.990,00 kn.
  4. U tijeku je akcija prikupljanja sredstava za novi razglas u našoj župnoj crkvi. Razglas je nabavljen i ugrađen. Potrebno je još prikupiti 16.800,00 kn. Hvala svim onim pojedincima koji su se do sada uključili, a sve ostale potičemo da se, u skladu sa svojim mogućnostima, uključe. Svoj prilog možete donijeti u Župni ured, dati župniku ili uplatiti na račun naše župe: HR91 2500 0091 1013 7774 4.
  1. Sakrament ženidbe žele primitiAntun Koncul, sin Vlada i Ane rođ. Perušina, rođen 22. IV. 1988. nastanjen u našoj župi i Kristina Vuletić, kći pok. Joza i Dragice rođ. Dabelić, rođena 9. IV. 1983. nastanjena u župi Svetog Spasa, Mokošica. Vjenčanje će biti u subotu (2. IX.) u župi Sv. Spasa u Mokošici. Nino Blažević, sin Vlaha i Vesne rođ. Lučić, rođen 2. V. 1992. nastanjen u našoj župi i Antonela Pavlović, kći Tonća i Vesne rođ. Žitović, rođena 27. II. 1992. nastanjena u župi Velike Gospe, Rožat. Vjenčanja će biti u petak (1. IX) u crkvi Sv. Ignacija. Ukoliko netko zna za bilo kakvu zapreku ovim vjenčanjima, dužan ju je po savjesti prijaviti navedenim župnim uredima.
  1. Iako se nalazimo u ljetnom periodu godine, to nikako ne znači da smo suspendirali treću Božju zapovijed. Stoga vas sve potičemo na sudjelovanje u nedjeljnim euharistijskim slavljima.
  2. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  3. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.