1. Hrvatski Caritas i Caritas Dubrovačke biskupije pozivaju sve vjernike i građane dobre volje da se uključe u akciju prikupljanja novčane pomoći za nastradale u teškom potresu koji je 24. kolovoza pogodio središnju Italiju, a u kojem su do sada smrtno stradale 284 osobe. Novčani prilog možete uplatiti na žiro račun: Hrvatski Caritas, Ksaverska cesta 12a, Zagreb PBZ, broj računa: IBAN: HR05 23400091100080340 Poziv na broj 248 Svrha uplate: Potres u Italiji.  Novčanu pomoć moguće je dati i pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa 060 9010, cijena po pozivu iznosi 6,25 kn, PDV uključen.
  1. U utorak 30. kolovoza u biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa započima devetnica uoči blagdana Male Gospe. Devetnicu predvode fra Šimun Bilokapić i fra Ante Akrap. Sv. misa je svaki dan u 19.00 sati.
  1. Iako je ljeto to ne znači da smo na dva mjeseca suspendirali treću Božju zapovijed. Stoga vas pozivamo da se nedjeljom okupljamo na misnim slavljima u našoj župnoj crkvi, a vama roditelji skrećemo pažnju na činjenicu da ste vi prvi odgojitelji svoje djece u vjeri, a djecu se najbolje odgaja vlastitim primjerom.
  1. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.