1. Svečanim euharistijskim slavljem u 18.00 sati, te procesijom, koje će predvoditi mons. Tomo Vukšić, vojni ordinarij u BiH, župna zajednica u Gružu, proslaviti će svetkovinu svog nebeskog zaštitnika, te će obilježiti 50-tu obljetnicu utemeljenja župe. Svi oni koji mogu i žele neka se ovoj proslavi priključe.
  1. Svakog petka, pola sata prije sv. mise, u župnoj crkvi, održava se redovito tjedno euharistijsko klanjanje.
  1. Subotom ministranti imaju svoj susret u 10.00 sati, a u 11.00 sati su probe dječjeg zbora. Potičemo svu onu djecu koja se žele priključiti bilo grupi ministranata, bilo dječjem zboru da se uključe.
  2. Kao i svake godine, tako ćemo i ove u mjesecu listopadu započeti s pripravom za primanje sakramenata Prve sv. pričesti i sv. Potvrde.
  3. Kao i prošle godine, tako će i ove p. Vinko Maslać SI, organizirati Duhovne vježbe u svakodnevnici od 7. X. do 1. XII. 2018. koje će se održavati kod Jezuita. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti p. Vinku do 22. IX. 2018. na mail: vinkom2@gmail.com ili mob: 099 680 20 60.
  4. Potičemo roditelje da vode računa o odgoju u vjeri svoje djece. Pokušajte poštovani roditelji svaki dan u svojoj obitelji izdvojiti nekoliko trenutaka za zajedničku molitvu s djecom, te zajedno s njima sudjelujte u nedjeljnom euharistijskom slavlju.
  5. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  6. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.