1. Kao što vjerujem svi znamo u našem Gradu, u biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa, boravi neraspadnuto tijelo sv. Leopolda Bogdana Mandića. Središnje euharistijsko slavlje u 11.00 sati predvodit će biskup Mate, dok će u 14.00 sati biti ispraćaj tijela sv. Leopolda iz svetišta Gospe od Milosrđa. Otiđimo i molimo sv. Leopolda za osobne nakane, ali i za nakane naše župne i biskupijske zajednice, pogotovo za nova duhovna zvanja.
  2. Župa u Gružu danas slavi blagdan župne zajednice. Svečano euharistijsko slavlje u klaustru dominikanskog samostana je u 18.00 sati. Nakon sv. Mise, slijedi tradicionalna procesija.
  3. Za novi razglas potrebno je prikupiti još 13.300,00 kn. Sve one koji još nisu, pozivamo da se ovoj akciji, u skladu sa svojim mogućnostima, priključe.
  4. Budući da u utorak (19. IX.) svećenici sudjeluju na redovitoj godišnjoj Skupštini svećenika dubrovačke biskupije, neće biti redovite večernje sv. Mise.
  5. Zbog novonastalih okolnosti neke misne nakane smo morali pomaknuti s kraja rujna na početak listopada. Hvala na razumijevanju!
  6. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  7. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.