1. Obilježavamo Misijsku nedjelju. Dan je to u godini kad želimo na poseban način razmišljati o misijskom poslanju Crkve moleći za misionare, koji nerjetko u jako lošim uvjetima, izlažući svoj život svakovrsnim opasnostima, navještaju Radosnu vijest o Isusu Kristu. Kao što svi jako dobro znamo milostinja današnje nedjelje, u cijeloj Crkvi, prikuplja se, za potrebe misionara, pa se uključimo onoliko koliko možemo.
  1. U srijedu (25. X.) biti će u našoj župi Dan župnog zajedništva koji ćemo započeti Sv. misom u 19.00 sati, nastaviti katehezom za odrasle, te zajedničkim druženjem u prostorima KKM-a. Uključimo se!
  1. U subotu (28. X.) održati će se u Slanom susret dječjih zborova naše biskupije. Na ovom susretu sudjeluje i naš zbor, stoga Vas roditelji sve pozivamo da vodite računa o tome da djeca u 8.30 sati budu ispred crkve Sv. Križa u Gružu.
  1. Od petka 17. do nedjelja 19. studenog 2017. godine, u hotelu Neptun će se održati X. obiteljska škola. Sva zainteresirane obitelji pozivamo da se što prije prijave na mail adrese: zivot.obitelj@gmail.com ili uredpastoralbrakaiobitelji@gmail.com, te na broj tel. 324-920.
  1. Sve redovite tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici odvijaju se prema rasporedu.
  1. Za novi razglas potrebno je prikupiti još 11.150,00 kn. Sve one koji još nisu, pozivamo da se ovoj akciji, u skladu sa svojim mogućnostima, priključe.
  1. Mjesec je listopad. Svako večer molimo listopadsku pobožnost u našoj crkvi u 18.30 sati.
  1. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.