1. U četvrtak (5. X.) u 19.30 sati biti će susret župnih vijeća i pastoralne koordinacijske zajednice.
  2. Ovaj tjedan započimamo sa redovitom župnom katehezom: ponedjeljkom navečer je susret mladih u 20.00 sati. Susret je otvoren za sve mlade koji žele prisustvovati, a obavezan za sve učenike 2. razreda srednje škole (druga godina priprave za podjelu sakramenta Sv. potvrde). Četvrtkom navečer u 20.00 sati biti će župna kateheza za sve učenike 1. razreda srednje škole (prva godina priprave za podjelu sakramenta Sv. potvrde). Subotom u 10.00 sati biti će župna kateheza za sve kandidate za primanje sakramenta Prve sv. pričesti.
  1. U petak je prvi petak. Euharistijsko klanjanje, za vrijeme kojeg će biti mogućnosti za Sv. ispovijed., je u 18.00 sati.
  2. U subotu je prva subota u mjesecu kad želimo osobito moliti za nova duhovna zvanja.
  3. Ulazimo u mjesec listopad koji je na poseban način posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Listopadska pobožnost je svaki dan u 18.30 sati.
  4. Sakrament ženidbe žele primiti: Antonio Miljević, rođen 17. I. 1989. sin Mata i Nade r. Radović i Kim Simić, rođena 28. XI. 1989. kći Milana Nika Simić i Mirjane r. Hodić. Vjenčanje će biti 7. X. 2017. U župi Velike Gospe,Katedrala. Vedran Žeravica, rođen 5. II. 1987. sin Blaženka Žeravice i Slavke r. Vučurević i Mirjana Zmaić, rođena 26. VI. 1989. kći Josipa Znamić i Terezije r. Šarčević. Vjenčanje će biti 14. X. 2017. u župi Sv. Andrije, Donji Andrijevci. Ukoliko netko zna za bilo kakvu zapreku ovim vjenčanjima, dužan ju je po savijesti prijaviti navedenim župnim uredima.
  5. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.