1. U ponedjeljak (9. X.) obe grupe krizmanika (1. i 2. razred srednje škole) kao i svi drugi zainteresirani mladi trebaju doći na susret mladih koji će biti u 20.00 sati. Na ovom susretu, predsjednica biskupijskog vijeća za mlade Ana Marčinko, predstavit će program 72 sata bez kompromisa. Radi se o programu koji za cilj ima naglasiti važnost volontiranja, odvajanja svog vremena kako bi se pomoglo drugima, te potaknuti mlade da u svom životu prepoznaju važnost i vrijednost volonterskog rada. Ova akcija se već duži niz godina odvija u našoj biskupiji, a ove godine će se odvijati i u našoj župnoj zajednici. Prigoda nam je to da konkretno pomognemo onima među nama kojima je pomoć najpotrebnija. Stoga potičemo i vas poštovani roditelji, da svojoj djeci naglašavate vrijednost i važnost volontiranja.
  1. U nedjelju (15. X.) u 20.00 sati, u dvorani bl. Marije od Propetog, biti će susret roditelja djece 4. i 5. razreda osnovne škole. Poštovani roditelji sve vas pozivamo i potičemo da dođete na ovaj susret na kojem će biti riječi o katehetskim radionicama koje će se u našoj župnoj zajednici odvijati tijekom ove pastoralne godine. Koji je cilj i svrha ovih radionica? Svi smo svjedoci kako između priprave za primanje sakramenta Prve sv. pričesti i sakramenta Sv. potvrde protječe dosta vremena u kojem djeca praktično nemaju neki kontakt sa župnom zajednicom. Uočavajući tu poteškoću, te kako bi vama poštovani roditelji omogućili da možete lakše ispuniti ona obećanja koja ste dali tražeći od Crkve sakrament Sv. krštenja za svoju djecu, prošle pastoralne godine pokrenuli smo spomenute radionice, koje vodi naša vjeroučiteljica Kristina Tomić. Nadamo se, poštovani roditelji, da ćete se rado odazvati na ovaj susret kako bi se lakše dogovorili oko tehničkih detalja vezanih za izvođenje katehetskih radionica.
  1. Za novi razglas potrebno je prikupiti još 11.300,00 kn. Sve one koji još nisu, pozivamo da se ovoj akciji, u skladu sa svojim mogućnostima, priključe.
  1. Sve tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici odvijaju se prema rasporedu.
  1. Mjesec je listopad. Svako večer molimo listopadsku pobožnost u našoj crkvi u 18.30 sati.
  1. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.