1. U ponedjeljak (30. X.) u 20.00 sati, u dvorani bl. Marije od Propetog Petković, održati će se izborna skupština Kluba katoličke mladeži (KKM-a) na kojoj će se izabrati novo vodstvo naše udruge mladih. Pozivamo sve mlade koji se žele učlaniti u KKM da se okupe. Jednako tako pozivamo i sve nekadašnje članove KKM-a da nam se pridruže na ovoj izbornoj skupštini.
  1. Pred nama je svetkovina Svih svetih i Dušni dan. Sv. mise su prema rasporedu. Na gradskom groblju Boninovo na svetkovinu Svih Svetih, Sv. misa koji predvodi biskup Mate je u 15.30 sati. Na Dušni dan Sv. misa, na groblju, biti će također u 15.30 sati.
  1. U petak je Prvi petak, euharistijsko klanjanje i mogućnost za Sv. ispovijed biti će od 17.00 sati. U subotu je Prva subota u mjesecu. Dan koji je na poseban način posvećen molitvi za nova duhovna zvanja.
  1. Svi ministranti koji će u subotu (4. XI.) ići na jednodnevni izlet u Šibenik, neka u 6.00 sati budu u Gružu ispred Konzuma, odakle će biti polazak autobusa.
  1. Od sutra (30. X.) večernja sv. misa radnim danom je u 18.00 sati, dok nedjeljom ostaje u 19.00 sati
  1. Od petka 17. do nedjelja 19. studenog 2017. godine, u hotelu Neptun će se održati X. obiteljska škola. Sva zainteresirane obitelji pozivamo da se što prije prijave na mail adrese: zivot.obitelj@gmail.com ili uredpastoralbrakaiobitelji@gmail.com, te na broj tel. 324-920.
  1. Sve redovite tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici odvijaju se prema rasporedu.
  1. Za novi razglas potrebno je prikupiti još 11.150,00 kn. Sve one koji još nisu, pozivamo da se ovoj akciji, u skladu sa svojim mogućnostima, priključe.
  1. Mjesec je listopad. Svako večer molimo listopadsku pobožnost u našoj crkvi u 17.30 sati.
  1. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.