1. 24 sata za Gospodina – živimo milosno vrijeme korizme u Svetoj godini milosrđa. Među raznim poticajima i inicijativama papa Franjo je u buli najave Jubileja odredio da se inicijativa “24 sata za Gospodina” u svim biskupijama održi u petak i subotu prije četvrte korizmene nedjelje, to jest 4. i 5. ožujka. Ova inicijativa će u našem gradu, kao i prošle godine, biti organizirana u crkvi Male braće. Naša župa će sudjelovati na euharistijskom klanjanju u subotu (5. III.) od 06.00 do 07.00 sati. Dođimo u što većem broju.
  1. Nakon svetih misa, naši mladi će prodavati buketiće cvijeća. Na ovaj način žele prikupiti novčana sredstva kojima bi pomogli sedamnaestogodišnjoj Karli Sentić koja boluje od rijetke vrste karcinoma. Uključimo se svojim prilogom u ovu plemenitu akciju naših maldih.
  2. U srijedu pola sata prije sv. mise biti će pobožnost sv. Josipu.
  3. Iako je u petak Prvi petak u mjesecu, neć biti euharistijskog klanjanja. Već će ono za našu župnu zajednicu biti u subotu u crkvi Male braće, od 06.00 do 07.00 sati. U petak će od 17.00 sati biti mogućnost za sv. ispovijed.
  4. U petak je pobožnost Križnog puta u 17.30 sati. Prepoznajmo važnost i vrijednost ove pobožnosti za naš vjerski život, te se okupljajmo u što većem broju.
  5. Zbog pobožnosti Križnog puta, za vrijeme Korizme, zajednica Krvi Kristove, svoj susret će imati u 17.00 sati.
  6. Sve tjedne aktivnosti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  7. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe, potrebno se prijaviti na vrijeme.