1. Svaka doza prikupljene krvi spašava ljudski život i pomaže u liječenju raznih bolesti. Zamjenskih pripravaka za krv nema, davatelji krvi jedini su izvor ovog dragocjenog lijeka i jedino što nam preostaje je plemenit i human čin dobrovoljnog davanja krvi. Pozivamo Vas na tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja će se održati 15. veljače od 09 do 12:30 sati u Samostanu sv. Klare – dvorana Ivana Pavla II. DARUJ KRV, DARUJ ŽIVOT!
  2. Biskup Mate uputio nam je poziv da i ove Korizme iskažemo svoju solidarnost sa našom progonjenom kršćanskom braćom i sestrama u Siriji i Iraku. Uključimo se svojim milodarom u ovu korizmenu akciju naše mjesne Crkve.
  3. U srijedu pola sata prije sv. mise  biti će pobožnost sv. Josipu.
  4. U četvrtak je naše redovito tjedno euharistijsko klanjanje. Nek ovaj naš tjedni susret sa Učiteljem i Gospodinom bude izvor iz kojega ćemo crpiti snagu za svakodnevno svjedočenje svoje vjere
  5. U petak je pobožnost Križnog puta u 17.30 sati. Prepoznajmo važnost i vrijednost ove korizmene pobožnosti za naš život u vjeri.
  6. Zbog pobožnosti Križnog puta, za vrijeme Korizme, zajednica Krvi Kristove, svoj susret će imati petkom u 17.00 sati.
  7. Od 8. do 15. studenog 2016. godine naša organizira se biskupijsko hodočašće u Svetu zemlju. Hodočašće će predvoditi naš biskup Mate. Cijena ovog hodočašća je 1.500,00 USD. Sve one koji žele sudjelovati na ovom hodočašću pozivam da se do konca mjeseca veljače prijave u župni ured.
  8. Roditelji vodite računa o tome da vam djeca dolaze na nedjeljnu svetu misu. Povjeren vam je vjerski odgoj vaše djece, najbolji odgoj je odgoj primjerom. Zato zajedno sa svojom djecom sudjelujte u nedjeljnim misnim slavljima.
  9. Sjetimo se u svojim molitvama, moliti za nova svećenička i redovnička zvanja u našoj biskupiji.
  10. Župni vjeronauk, kao i sve ostale tjedne aktivnosti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.